Een super leuke manier om in contact te komen met je intuïtie

SoulCollage® is een

geweldige manier om in contact te komen met je intuïtie. Wat is SoulCollage®? Met bestaande afbeeldingen maak je je eigen inzichtskaarten. . De kaarten geven je boodschappen die uit het diepst van je wezen komen. Door met beelden te werken gebruik je voornamelijk je rechter hersenhelft waardoor creativiteit en intuïtie gestimuleerd worden. Het word je duidelijk in wat voor proces je zit en welke belemmerende overtuigingen je in de weg staan. Maar ook welke kwaliteiten er onder deze overtuigingen schuilen. Door ze te kennen kun je ze transformeren. Het is een zeer toegankelijke methode en het is ontzettend leuk om de kaarten te knutselen.

Natascha Beets is Gecertificeerde SoulCollage® Facilitator en verzorgt workshops voor mensen die SoulCollage® kaarten willen leren maken en het proces willen ervaren.

Natascha: Ik ben voor het eerst in jaren weer eens zwaar onder de indruk. Bij SoulCollage® kom je zo makkelijk vanuit je hoofd naar je gevoel. Het is echt onvoorstelbaar wat er gebeurt.

SoulCollage® brengt je:

  • creativiteit
  • contact met je intuïtie
  • van hoofd naar gevoel
  • diepe inzichten
  • verbinding
  • zelfkennis

Er zijn op dit moment geen workshops gepland. Als je niet kunt wachten verzamel dan een groepje vrienden en neem contact met me op dan regelen we iets. Je kunt ook een afspraak maken voor een individuele sessie.

Schrijf je nu alvast in!

Bel mij op 06 - 1317 2214 of gebruik onderstaand formulier

Mooie manier om inzicht te krijgen in je gedachten.

SoulCollage(r) is een geweldig instrument om jezelf beter te leren kennen. Je ontwart je gedachten en geeft de verschillende stemmen een gezicht. Je kunt dan beter onderscheiden wie er aan het woord is. Door de verschillende aspecten van jezelf te leren kennen kom je dichter bij je kern. En wat is er leuker dan een middag knutselen.

Ben van Straaten

Onder de indruk

Het uitzoeken van de afbeeldingen, het plakken en knippen van de kaarten zijn heel leuk om te doen. Maar wat het meeste indruk heeft gemaakt is het lezen van de kaarten. Zeer verrassend en het gaf mij heldere inzichten. Ik ga zeker door het het maken van mijn deck en verheug me nu al op de volgende workshop.

Nicky

Natascha Beets | Akaru Coaching

Natascha Beets | Akaru Coaching

Het is mijn droom om ieder mens te laten stralen!
Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En als mensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan.

Akaru betekent licht helder en vrolijk.

Zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard

Natuurlijk ben je nieuwsgierig geworden hoe ik je kan helpen om je leven te veranderen!

Bel of mail voor een adviesgesprek en kom dichter bij je eigen natuur.

Neem direct contact op!