Page content

Op naar succes, durf te vertrouwen op je hart!

Op naar succes, durf te vertrouwen op je hart!

Wellicht staat het in de sterren geschreven dat dit een tijd is waarin veel mensen niet in balans zijn. (sterker nog de wereld is niet in balans maar dat is een ander verhaal). Ik ben geen astroloog maar in mijn praktijk zie ik in ieder geval vrouwelijke ondernemers met een tekort aan energie, een tekort aan zelfvertrouwen. Vaak is er een strijd tussen hoofd en hart. Wat zegt het hart en wat roept het verstand er vervolgens heel verstandig overheen? En waarom luisteren we daar eigenlijk zo goed naar?

Als ZZP’er ben je je bedrijf

Je mag vertrouwen op de wijsheid van je hart. Zo was er onlangs nog een jonge vrouw hier die haar hartenwens en haar talenten zeer duidelijk voor ogen heeft. Ze weet precies wat haar het meest gelukkig maakt om te doen en ze is er nog ontzettend goed in ook! De omstandigheden zijn haar gunstig gezind, ze hoeft wat ze het liefste doet niet te koppelen aan geld, ze heeft fijn gezin en is gezond. Niets wat haar tegenhoudt dat te doen wat haar ziel laat zingen. En toch lukt het niet omdat er overtuigingen zijn die van alles roepen. Vooral dat ze het weer kwijt kan raken. Als ze in die angst gaat zitten raakt ze alleen maar verkrampt en daardoor steeds verder af van wat ze het liefste doet.

Het verstand maakt vreemde capriolen om haar dat duidelijk te maken, het werk is nooit af, het is nooit goed genoeg en er wordt van alles omheen verzonnen wat in orde MOET zijn voor ze haar kwaliteiten in de wereld kan zetten. Als ze te veel aandacht geeft aan haar bedrijf is ze geen goede moeder of geen goede vrouw. Herkenbaar? Voor mij wel hoor. Als ZZP’er ben je je bedrijf en dat is super spannend want het gaat om jou!

De enige constante is verandering

Dus het verstand overschreeuwt het hart dat ze niet kan doen wat ze het liefste doet omdat ze het dan kwijt kan raken. Is ze al eens dingen kwijt geraakt? Ja en dat was heel verdrietig. Maar dat wil niet zeggen dat het nogmaals zo zal verlopen. En als ze het wel kwijt raakt heeft ze in ieder geval een hele mooie tijd gehad. En wie weet komt er nog iets veel mooiers/beters voor in de plaats. Tenslotte verandert en groeit zij ook.

Vertrouwen

Daarom zijn we in de coachingsessies aan het werken aan vertrouwen. Het hart mag voelen dat er niet alleen een hoofd is maar ook een basis. Een basis van vertrouwen, meestromen met de energie die er is. Ze gaat haar wens duidelijk weergeven en de kosmos zal samenspannen om het voor elkaar te krijgen. Daarom laat ik haar ook op een creatieve manier werken aan het vormgeven van haar diepste wens. We werken op fysiek, emotioneel en mentaal niveau aan het verkrijgen van het vertrouwen om vanuit genieten, stromen en creatiekracht te doen wat ze nu eenmaal het beste kan.

Ik heb in ieder geval vertrouwen in haar want het is een heel bijzondere vakvrouw die haar werk integer en professioneel aanpakt. Zij is niet de eerste ondernemer die ik coach op weg naar meer succes en uit eigen ervaring weet ik dat je met vertrouwen en het loslaten van belemmeringen heel veel kunt bereiken.

Dus geniet, zing, dans, vertrouw en ga doen wat je het allerliefste doet want daar dien je de wereld mee. En daar wordt je heel gelukkig van…..en dus jouw omgeving ook.

Durf jij te geloven in jouw succes?

Op dit moment ben ik een coachingtraject voor vrouwelijke ZZP’ers aan het ontwikkelen om met ze mee te denken, vragen te stellen en ze te laten voelen en ervaren wat nodig is omGeluk in uitvoering | BeGrip op vitaliteit van hun bedrijf een succes te maken.
Het moet nog uitgewerkt worden voor de website maar mocht je vragen hebben mail of bel gerust! Op de zakelijke website van Akaru vind je informatie over het programma de Gelukkige Ondernemer wat samen met Jacqueline de Vries is ontwikkeld.

 

Natascha Beets
Het is mijn droom om ieder mens te laten stralen! Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En als mensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan.Akaru betekent licht helder en vrolijk. Zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard!

Comment Section

0 reacties op “Op naar succes, durf te vertrouwen op je hart!

Plaats een reactie


*