Terug naar je natuur.

We gaan maar door. Het leven wordt niet meer bepaald door de seizoenen maar door deadlines. We leven in stedelijke omgevingen waar soms nauwelijks bomen te vinden zijn. Daardoor zijn we onszelf en onze natuur kwijt geraakt. Dat levert stress, een kort lontje en gepieker op. Je hebt het gevoel niet meer uit de ratrace te kunnen ontsnappen.

Vind je antwoorden in de natuur!

Door naar buiten te gaan zie je dat de natuur fungeert als een spiegel van je ziel. Jij neemt tenslotte andere dingen waar dan ik. Door naar buiten te gaan ervaar je weer verbinding met de natuur en daardoor met jezelf.

Met mij ervaren coachees:

 • De helende kracht van de natuur
 • De rust van het 'zijn'
 • Een ander perspectief
 • Vrijheid (buitenspelen)
 • Levensvreugde
 • Een fris en energiek gevoel

  Natuurcoaching kan opgenomen worden in de volgende trajecten:

   Wacht niet langer, leef je natuur en neem nu contact op.

   Neem contact op voor meer info

   Bel ons op +31 (0) 6 - 1317 2214
   of gebruik onderstaand formulier:


   Energie van de natuur...

   Het verweven van de natuur in het coachingstraject werkte voor mij bevrijdend. Ik had bepaalde vaste patronen in mijn hoofd zitten die door middel van deze coaching doorbroken konden worden. Het is voor mij makkelijker geworden om de energie van de natuur mee te nemen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast geeft het een vrij en rustgevend gevoel.

   Jane Elgey

   Heel bijzonder!

   Natascha heeft me zelf een plek laten kiezen om een sessie te doen in de natuur. Ik koos een boom die sterk leek maar van binnen hol was. Het klinkt ongelofelijk maar de boom heeft mij een gevoel van heelheid laten ervaren. Na deze sessie voelde ik me heel krachtig en diep verbonden met mezelf.

   Shantella de Visser,
   Kunstzinnig therapeute, Haarlem

   Natascha Beets | Akaru Coaching

   Natascha Beets | Akaru Coaching

   Het is mijn droom om ieder mens te laten stralen!
   Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En als mensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan.

   Akaru betekent licht helder en vrolijk.

   Zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard!

   .

   Natuurlijk ben je nieuwsgierig geworden hoe ik je kan helpen om je leven te veranderen!

   Bel of mail voor een adviesgesprek en kom dichter bij je eigen natuur.
   Neem nu contact op!