Page content

Natascha Beets

Natascha BeetsHet is mijn droom om ieder mens te laten stralen!  Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En alsmensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan.

Stefan Klein in de geluksfactor:
“Wij zijn bereid veel te geven als het om status, carrière of de opvoeding van onze kinderen gaat; dit zijn allemaal doelen die buiten onszelf liggen. Maar zodra het erom gaat onze dagen gelukkiger door te brengen zijn we zeldzaam krenterig met onze energie. Toch is de geluksformule heel eenvoudig. ‘De werkelijke geheimen op de weg naar het geluk zijn: vastbeslotenheid, inspanning en tijd.’ aldus de dalai lama. De wetenschap kan dit alleen maar beamen.”

Zoektocht naar energie en balans

Tijdens een burn-out ben ik op zoek gegaan naar meer balans in mijn leven. Gezonde voeding, Reiki, yoga, ademtechnieken, meditatie, Qigong. Toen kwam ik terecht bij de cursus intuitieve ontwikkeling. Dat was thuis komen, zo was ik als kind. Dit was mijn manier van leren, op een creatieve manier spelenderwijs oude pijnstukken opruimen. Dus meteen doorgegaan naar de healing opleiding, de readingopleiding en de intuitieve coachingopleiding. Vooral de laatste was bijzonder zwaar.

Inmiddels kan ik liefde en compassie opbrengen en met mildheid kijken naar mijn strijd. Hoewel dit altijd een uitdaging zal blijven probeer ik me minder druk te maken en gezond en in harmonie met mezelf en met mijn omgeving te leven.

Ook blijf ik mezelf ontwikkelen. Ik heb aanvullende cursussen en workshops gedaan. Vipassana meditatie (Mindfulness), familieopstellingen en Quantum Touch. Naast Akaru heb ik een zakelijke tak van mijn bedrijf Geluk in uitvoering. Onder die naam geven we trainingen, workshops en coaching binnen bedrijven.

Wat betekent de naam Akaru?

logo-evolutieAkaru betekt licht helder en vrolijk, zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard!

De symbolen in het logo
De roos staat op het punt om zich volledig te openen naar de zon, de persoon komt weer tot zichzelf en kan zich ontwikkelen en groeien. Geworteld in de aarde, ontspannen en stevig. De cirkel staat voor heelheid en verbinding. De cliënt is weer in verbinding met zichzelf en daardoor met zijn of haar levenslust en staat in haar eigen kracht. Dit geeft vertrouwen en heling. Innerlijke vrede, rust en ruimte. De cirkel staat natuurlijk ook voor de zon. Je eigen zon van je innerlijke wijsheid, de zon aan je horizon, daar wil je naar toe bewegen. De zon als symbool voor licht, warmte en groei.

De vlinder staat voor het transformatieproces wat hier naar toe leidt. Een coachingtraject neemt zo’n 6 -8 maanden in beslag en die tijd heeft het ook echt wel nodig. Er vindt een enorme verandering plaats. Mensen laten oude patronen, angsten en overtuigingen los en komen weer tot zichzelf. Een mooi en dankbaar proces van rups naar vlinder.