Page content

Uniek sieraad! Je innerlijke godin talisman.

Uniek sieraad! Je innerlijke godin talisman.

Jouw persoonlijke sieraad in de vorm van een godin. Een unieke talisman geladen met positieve energie. Lees hier meer over de achtergrond en het bestellen van dit ambachtelijk gemaakte godinnenfiguurtje.

De vrouwelijke kracht in ons staat voor het ontwikkelen van je intuïtie, het stromen van creativiteit, luisteren naar je innerlijke wijsheid, vruchtbaarheid, ontvangen en genieten. In de maatschappij waar in we leven wordt meer nadruk gelegd op het ontwikkelen van de ratio en het vergaren van aanzien en materiële zaken. Het mannelijke is vervormd geraakt en het vrouwelijke is eeuwenlang onderdrukt en zelfs ontkend. Het vrouwelijke keert langzaamaan weer terug op aarde, vrouwen worden zelfbewuster, geven aandacht aan hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling en zijn hard bezig om karma te helen.

Zonder samenwerking tussen het mannelijke en het vrouwelijke is geen creatie mogelijk

Uniek persoonlijk sieraad

Uniek persoonlijk sieraad

Vrouwelijke energie in balans

Naar mijn idee zullen de grote veranderingen die nodig zijn vanuit vrouwen komen (lees vrouwelijke energie die ook in mannen aanwezig is). Vrouwen mogen mannen bij de hand nemen en samen gaan zorgen voor een meer duurzame samenleving, vrouwen gaan mannen bewust maken dat het anders moet omdat er anders niets na te laten is aan de kinderen. Daarom is het nodig dat vrouwen bewust worden en hun innerlijke godin leven met haar eigen stralende kwaliteiten.

Wil jij ook (meer) in verbinding zijn met je vrouwelijke kracht? Of ben je bezig om je intuïtie te ontwikkelen? Wil je het mannelijke en het vrouwelijke in jou meer in evenwicht brengen? Luister naar je hart en volg je gevoel. Deze prachtige talisman gevormd naar eeuwenoude voorbeelden van de moedergodin kan je daar bij helpen. De godin is de maagd, de moeder en de wijze vrouw in één en draagt al deze kwaliteiten in zich; De puurheid en de verwondering van de maagd, de zorgzaamheid, het aanwezig zijn en kracht van de moeder, de milde wijsheid en de zachtmoedigheid van de oude vrouw. De godin kan je helpen in contact te zijn en te blijven met jezelf, ze is een steun bij je meditatie en ze is een reminder dat je vrouwelijkheid mag leven. Leef en ken je godinnen kwaliteiten en weet hoe je ze in kan zetten.

Iedereen heeft een mannelijke en een vrouwelijke kant uit deze harmonie komt creatie voort.

Voor jezelf of om weg te geven…

Bij de bestelling van een godin stem ik mezelf op jou af. Ik trek een kaart en zoek de affirmatie op die er bij hoort. Deze affirmatie stuur ik met de bestelling naar ByMirjam. Mirjam is een meesteres in glaskunst en maakt deze godinnen op ambachtelijke wijze door glas te smelten en het te vormen in de vlam van een brander.

Tijdens het vormen van het glas wordt de energie van de affirmatie doorgegeven en wordt het glas geladen met een positieve en persoonlijke boodschap. Net als een kristal kun je de godin bij je dragen, haar zo nu en dan vasthouden en de energie van de godin en de affirmatie voelen. Een kleine houvast in de hectiek van het dagelijks bestaan.

Je ontvangt jouw eigen godin met affirmatie en disclaimer in een geschenkverpakking bij je thuis.
Levertijd ongeveer 3-6 weken, afhankelijk van de drukte.

Kleuren

Je kunt de godin bijna in iedere gewenste kleur bestellen, dit doen we in overleg omdat de ene glassoort beter geschikt is voor het maken van een godin dan de andere. Hier zie je een aantal voorbeelden. Ook kun je de godin bestellen als hanger of als los beeldje om bij je te dragen of op een mooie plek neer te leggen. Let wel op het is glas dus de godin is breekbaar. (bij vallen of stoten)
Iedere godin is uniek en wordt met liefde en groot gevoel voor vakmanschap gemaakt. Iedere godin heeft haar eigen vorm, kleur en energie en kan afwijken van de afbeelding.

Investering

Je kunt je persoonlijke talisvrouw nu bestellen voor € 59,-
Bestel via mail of klik meteen door naar de webwinkel.

Natascha Beets
Het is mijn droom om ieder mens te laten stralen! Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En als mensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan.Akaru betekent licht helder en vrolijk. Zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard!

Comment Section

0 reacties op “Uniek sieraad! Je innerlijke godin talisman.

Plaats een reactie


*