Page content

Kies voor geluk, de gevolgen zijn groter dan je denkt!

Kies voor geluk, de gevolgen zijn groter dan je denkt!

Er is een boeddhistisch verhaal wat gaat over de rimpelingen in een vijver die veroorzaakt worden door er een steentje in te gooien. Ik weet het niet precies meer, maar door de rimpelingen wordt er een blaadje naar de kant geduwd waardoor een mier kan oversteken. Enfin hoe het verhaal ook gaat, de strekking is dat die rimpelingen, die niets voor lijken te stellen, grote gevolgen kunnen hebben.

En zo is het ook met geluk!

Als jij met een grote glimlach de bus in stapt leeft de buschauffeur helemaal op, daardoor denkt hij er aan een bloemetje te kopen voor zijn vrouw, die opfleurt en energie krijgt om even op de koffie te gaan bij de buurvrouw. De buurvrouw wordt blij van dit vrolijke bezoek en heeft weer genoeg energie om haar zieke dochter in het ziekenhuis op te zoeken. Haar dochter is blij met deze aandacht en heeft daardoor weer een vriendelijk woord voor de verpleegkundige….Etc.

En je hoeft nog niet eens iets te doen. Als jij al gelukkig en vreugdevol rondloopt in het park zonder iemand tegen te komen dan draag je met jouw energie al bij aan het grotere veld van energie en lever je een positieve bijdrage.

Hoe mooi is dat?

Je hoeft dus alleen maar gelukkig te zijn om de wereld een beetje beter te maken! De problemen in de wereld lossen we niet in één keer op, maar jij kunt er wel voor kiezen om je medemens te groeten met een glimlach.

Laat het je goede voornemen om in 2016 vriendelijk, positief en gelukkig door het leven te gaan.
Alles is een keuze, jouw kleine steentje bijdragen ook.

Ik vind het leuk om te weten wat voor grote gevolgen dit voor jou heeft!
Laat het mij hieronder even weten.

Natascha Beets
Het is mijn droom om ieder mens te laten stralen! Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En als mensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan. Akaru betekent licht helder en vrolijk. Zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard!

Comment Section

0 reacties op “Kies voor geluk, de gevolgen zijn groter dan je denkt!

Plaats een reactie


*


Meer informatie