Page content

Je bent geweldig! Lees hier waarom….

Je bent geweldig! Lees hier waarom….

De één weet niet waar het heen moet met zijn of haar bedrijf, de ander zit niet lekker in zijn vel door onzekere gevoelens, weer een ander krijgt maar geen leuke relatie….. In mijn praktijk wordt ik vaak geconfronteerd met verschillende vormen van onzekerheid. De meeste vormen van onzekerheid komen neer op het jezelf niet waard vinden. Om liefde te ontvangen, om mooi gevonden te worden, om te stralen, om veel geld te verdienen, om een goede relatie te hebben etc.

Maar uniek mens je bent fantastisch, uniek, creatief, stromend! En nog veel meer…Altijd zie ik mensen oplichten als ik hun kwaliteiten benoem. Ze herkennen ze zeker maar durven het bijna niet te geloven dat het over hen gaat. Daarom even op een rijtje waarom jij geweldig bent!

Daarom even op een rijtje waarom jij geweldig bent!

  1. Je bent uniek.
  2. Je bent stralend en heel.
  3. Je hebt iets te brengen.
  4. Je doet je best en met de juiste intentie.
  5. Je doet vanuit liefde.
  6. Je bent mooi.
  7. Je bent belangrijk.
  8. Je hebt liefde te delen.

Uniek

Je bent uniek! Niet alleen in je vingerafdruk of je uiterlijk, je bent in zijn geheel een fantastisch interessant en uniek persoon. Je bent bezield met unieke kwaliteiten die jij op jouw manier in de wereld mag zetten. Met lichtheid en vrolijkheid, met jouw unieke sprankeling!

Stralend

Je bent stralend en heel. Ongeacht wat je hebt meegemaakt er is altijd een deel van jou wat niet geraakt kan worden. Jou diepste stralende zelf. Dat deel waar je soms niet bij kunt of niet kunt zien of ervaren. Maar het is er altijd. Het heeft zijn eigen vibratie, klank, kleur en het is één en al pure vreugde.

Talent

Je hebt iets te brengen. Wat zou je doen als geld geen rol zou spelen? De één wordt clown, de ander arts, de één onderwijzer, de ander ontwerper. Het maakt niet uit, ieder heeft zijn eigen talenten. Alles is in evenwicht dus doe wat jij het allerliefste zou doen en er zal behoefte aan zijn. Er is altijd vraag naar dat wat jij komt brengen.

Juiste intentie

Je doet je best. Alles wat je doet doe je met de juiste intentie. Je doet het niet om een ander te kwetsen al gebeurt dat soms wel, je doet wat je doet met goede bedoelingen. Blijf bij jezelf en blijf trouw jouw gevoel over wat goed is en wat niet goed is.

Met liefde

Je kunt nooit iedereen tevreden stellen. Er zullen altijd mensen zijn die wat jij doet helemaal niets vinden, er een oordeel over hebben of afgunstig zijn. Laat het bij hen, zolang jij je dingen doet vanuit je hart klopt het want je doet het met liefde.

Mooi!

En… hoe je er ook uitziet als je van binnen uit straalt ben je een mooi mens. En dat heeft niets met geldende regels over schoonheid te maken. Verzorg jezelf, kleed je mooi aan, eet gezond en hou je lichaam in beweging. Je lichaam is de tempel van je ziel en is het meer dan waard om goed verzorgd te worden. Dat geeft energie en laat je stralen.

Belangrijk

Je bent belangrijk! Door er alleen maar te zijn kun je een ander helpen. Soms kun je helemaal niets doen maar je aanwezigheid biedt troost, je oor is luisterend en die uitgestrekte hand geeft hoop. Die ander heeft je nodig, daarom ben je hier.

Delen

Je hebt liefde te delen. Open je hart, nodig jezelf uit om aanwezig te zijn in het hier en nu en laat liefde en compassie stromen. Dat werkt helend, voor jezelf en voor je omgeving.

Zo maar even acht redenen waarom je geweldig bent. Als je er nog meer weet laat dan gerust een reactie achter. En voel je vrij om deze boodschap te delen met degenen die ook geweldig zijn!
Geniet in ieder geval van jouw geweldigheid… 😉

Natascha Beets
Het is mijn droom om ieder mens te laten stralen! Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En als mensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan.Akaru betekent licht helder en vrolijk. Zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard!

Comment Section

0 reacties op “Je bent geweldig! Lees hier waarom….

Plaats een reactie


*