Page content

Hoe “wordt” je spiritueel?

Hoe “wordt” je spiritueel?

Als kind was ik heel gevoelig en intuïtief, dat werd vaak als lastig ervaren, zowel door mezelf als door mijn omgeving. “Word toch eens wat harder, je moet niet zo gevoelig zijn” werd regelmatig gezegd en dan ga je dat geloven. Door bepaalde gebeurtenissen in mijn jeugd ben ik in de ‘overleefstand’ terecht gekomen en ben ik heel hard gaan werken. Geld en aanzien waren mijn doel en dat heb ik dan ook bereikt. Geweldig, maar ik moest er wel voor op mijn tenen lopen.

En toen…. kwam er een manager in mijn leven die alles triggerde wat er uit wilde en kreeg ik een burn-out. Dat was eens maar nooit weer. Het was mij (te laat) duidelijk geworden dat er iets moest veranderen, maar wat…??

Spiritualiteit had ik altijd afgewezen als onzin, maar tijdens een vakantie werd ik ziek en kreeg ik van een reisgenote een healing. Dat was heel bijzonder. Ik heb wat geëxperimenteerd en uiteindelijk terecht gekomen op een cursus intuïtieve ontwikkeling. Dat was echt thuis komen!

Doorgegaan met de healingopleiding en toen de readingopleiding. Spelenderwijs kwamen oude kwesties aan bod en door alles te erkennen en mezelf ruimte te geven werd ik weer mijn oude heldere, gevoelige zelf. Heerlijk!

Dus ook de coachingopleiding maar gaan doen. Een niveau dieper bleek nog veel meer pijn en verdriet te zitten en dat moest verwerkt worden. Er is hard gewerkt en nu ben ik een goede en heldere coach.

Intussen heeft mijn carrière een andere wending genomen. Ik heb gekozen voor een baan op een lager niveau. Minder geld moest erg wennen maar tijd en energie overhouden voor andere dingen blijft erg fijn.

Een crisis heeft mij gebracht bij een spirituele levensstijl en dat doet mij goed.

Natascha Beets
Het is mijn droom om ieder mens te laten stralen! Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En als mensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan.Akaru betekent licht helder en vrolijk. Zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard!

Comment Section

0 reacties op “Hoe “wordt” je spiritueel?

Plaats een reactie


*