Consulten

Onderstaand vind je alle losse sessies die je bij Akaru kunt bespreken. Voor inzicht, het hervinden van balans of als bevordering van herstel.

Reading

Soms weet je met je hoofd wel wat er allemaal gebeurd is in je leven maar kan je er niet bij waarom je moeite hebt met bepaalde dingen.

Bijvoorbeeld met autoriteit of met het vinden van de juiste relatie. Het kan van alles zijn waar je tegen aan loopt in je energiesysteem ligt veel informatie opgeslagen.

Door dit te lezen kan iets waar je moeite mee hebt veel duidelijker worden. En doordat het duidelijker wordt kun je het transformeren. Mooi toch?

Maak snel een afspraak zodat jij meer inzicht krijgt in jouw leven en jouw persoonlijkheid.

Huisdier reading

Een dier is veel meer dan alleen maar soort, eigenschappen of uiterlijk, al heb je daar misschien wel naar gekeken toen je jouw huisdier uitzocht.

Jouw dier heeft ook een wezenlijkheid met unieke eigenschappen. Deze kunnen jou aanvullen of juist je spiegel zijn. Zo ken ik een hond die heel goed is in het beslechten van conflicten, ze gaat net zo lang om aandacht vragen totdat de baasjes moeten lachen, in ieder geval niet meer met het conflict bezig zijn. Mijn eigen hond opent harten, daardoor is mijn hart meer open gegaan voor de natuur en heb ik mijn zielsmissie vorm kunnen geven. En wat wil die kat van jou als ze op je toetsenbord gaat liggen?
Jouw huisdier is niet voor niets bij je, de wezenlijkheid van het dier heeft je iets te vertellen. Het spiegelt je gemoedstoestand en reageert op jouw energie.
Wil je weten wat de unieke eigenschappen zijn van jouw geliefde huisdier? Laat dan een reading doen.

Cadeautip!!

Huisdier readingen zijn natuurlijk superleuk om cadeau te geven! Neem nu contact op voor de mogelijkheden

Healing

Onze energie raakt vervuild door de energie van andere mensen, straling van apparaten, de omgeving of ongezonde leefgewoonten.

Tijdens een healing wordt je energie schoon gemaakt, word je lekker gegrond en wordt alles weer even op een rijtje gezet. Een healing werkt ontspannend en verademend.

Ook bij herstelprocessen werkt een healing harmoniserend en is bevorderend voor de gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan herstel na een operatie, rouwverwerking en botbreuken.

Wat mensen ervaren:

  • Ontspanning
  • Beter slapen
  • Ontspannen gevoel in de dagen na de healing
  • Sneller herstel na operaties of bij botbreuken
  • Positief goed gevoel

Verwen jezelf en maak nu een afspraak voor een healing. (30 minuten, kan ook op afstand)

Reiki

Heerlijk ontspannen, beter slapen en even wat liefdevolle aandacht voor jezelf? Bespreek dan een lekkere Reiki behandeling. Je energie gaat weer stromen, je voelt je ontspannen en geaard en je slaapt heerlijk. Helpt ook ondersteunend aan het herstel van blessures. Reiki werkt diep door, niet alleen fysiek maar ook in je energie waardoor het effect dagen aanhoudt.

Wat mensen ervaren:

  • Ontspanning
  • Beter slapen
  • Sneller herstellen
  • Positief goed gevoel

Maak nu een afspraak om heerlijk te kunnen ontspannen.

Meditatie

Wil je leren mediteren maar heb je geen zin of tijd om lessen te volgen?

Wil je het liever onder begeleiding ervaren op tijden die jou uitkomen?
Neem dan contact op voor individuele meditatiesessies. Je leert het makkelijker onder begeleiding van een ervaren leraar. Bovendien maak ik een passend programma speciaal voor jou! Ik geef geleide meditaties die harmoniserend werken op lichaam en geest. Je leert ontspannen, tot jezelf te komen en beter te slapen. Na een aantal sessie kun je verder zelf aan de slag met de meditaties van Akaru.

Extra:

Tijdens de individuele sessies krijg je veel tips en trics om het mediteren vol te houden en het een onderdeel te maken van jouw leven.
En gaan we in de meditatie in op jouw leven en je energieblokkades

SOULCOLLAGE® / Voice Dialogue

Ken je die stemmen in je hoofd die de hele dag van alles roepen en zich allemaal willen laten gelden als je een belangrijke beslissing moet nemen?

Daar hebben we de innerlijke criticus, het bange of onzekere innerlijke kind, de gekwetste jongeman, de grappenmaker, de perfectionist en ga nog maar even door. We hebben zo’n 200 sub persoonlijkheden waarvan er altijd een groepje dominant aanwezig is in je leven.

Deze sub persoonlijkheden ondersteunen je maar ze kunnen ook uit balans zijn en dan jouw richting gaan bepalen. Ze zijn verworden tot saboteurs en die zijn soms zo sterk op de voorgrond dat je ze niet eens meer als zodanig herkent.

Door Voice Dialogue sessies en of SoulCollage® kun je die innerlijke stemmen uit elkaar trekken, ze leren kennen en transformeren door de dialoog aan te gaan.
Ieder aspect van jou heeft ook een tegenovergestelde kant die jij ook bent maar die je nog niet zo goed kent. Tegenover de onzekere staat een zekere of een levensgenieter, tegenover de perfectionist staat bij jou misschien wel een ‘ma Flodder’.

Door deze minder bekende aspecten te gaan ontdekken en een stem te geven kun je ze beter inzetten in jouw leven. Daardoor vindt transformatie plaats en kom je tot je kern, degene die je werkelijk bent.
Bij SoulCollage® ga je nog een stapje verder door de stemmen, gedachten en emoties letterlijk vorm te geven met je eigen inzichtskaarten. Ik geef hiervoor workshops (zie agenda). Ook is het mogelijk om dit als individueel consult te doen.
Transformeer je saboteurs naar ondersteunende energieën op een leuke en creatieve manier. Neem nu contact op en laat mij adviseren wat het beste bij jou past.