Energie, innerlijke rust en zelfvertrouwen!

Je hebt plezier, je geniet en je voelt je gelukkig. Je hebt de regie over je eigen leven. Je hebt energie, je voelt je lekker en je hebt zelfvertrouwen. Stromend en vreugdevol!

Mijn coachees ervaren:

  • Meer energie
  • Levensvreugde
  • Zelfvertrouwen
  • Innerlijke rust
  • Geluk!
  • Vitaliteit

In een coachingtraject krijg je alle persoonlijke aandacht en support die je nodig hebt om jouw belemmerende overtuigingen los te laten. Een groot cadeau aan jezelf!

In de coachingtrajecten werk ik met imaginatie/visualisatie, meditatietechnieken, Soulcollage® en Voice Dialogue. Deze methoden vinden hun oorsprong in de theorie van de archetypen van C.G. Jung.

Het archetype van je draak is geen monster, je draak representeert krachtige kwaliteiten van het ego als het ten dienste wordt gesteld van de diepste verlangens van de ziel. Zonder contact met onze ziel verliest het leven zijn betekenis. In contact leef je vanuit je kracht, stralend, energiek en vitaal!

Lees hier meer over de verschillende coachingtrajecten:

Maatwerk is altijd mogelijk.

Neem daarom contact op voor een adviesgesprek.

Neem contact op voor meer info

Bel mij op 06 - 1317 2214 of gebruik onderstaand formulier:

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Ik vond het een mooie ervaring om te werken met beelden. Deze lijken vanzelf te ontstaan en zeggen meer dan 1000 woorden. Door Natascha heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, is mijn relatie beter geworden en heb ik mijn angst om auto te rijden overwonnen. Bovendien heb ik ontdekt dat tuinieren mij vreugde en ontspanning brengen.

Astrid,
Weesp

Wow!

Mijn energie zat helemaal vast toen ik bij Natascha kwam. Ik had het gevoel vast te zitten in mijn werk, zag geen mogelijkheden meer en was prikkelbaar naar mijn gezin. Door te werken aan mijn zelfvertrouwen en door mijn draak te bevrijden voelde ik me niet alleen beter, ik straalde het ook uit. Ik kreeg een andere functie en mocht een opleiding volgen. Ik voel me weer energiek en vrolijk.

Saskia, HR medewerker,
Amsterdam

Natascha Beets | Akaru Coaching

Akau Coaching | Natascha Beets

Het is mijn droom om ieder mens te laten stralen!
Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En als mensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan.

Akaru betekent licht helder en vrolijk.

Zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard!

Natuurlijk ben je nieuwsgierig geworden hoe ik je kan helpen om je leven te veranderen!

Bel of mail nu voor een adviesgesprek zodat ook jij een vreugdevol leven kunt leiden.

Neem direct contact op!