Waarom is Online Coaching iets voor jou?

Woon je ver weg of ben je niet in staat of in de gelegenheid om naar mijn praktijk te komen?

Coaching werkt prima via telefoon en Skype.

Ik merk dat de meeste coachees het prettig vinden om tenminste één keer persoonlijk kennis te maken. Al is het niet nodig. Daarna worden de trajecten voortgezet via Skype. Zo heb ik cliënten gehad uit verschillende delen van Nederland en zelfs uit het buitenland.

De voordelen:

  • Je bespaart tijd
  • Je bent in je eigen omgeving
  • Meer energie
  • Innerlijke rust
  • Zelfvertrouwen

Makkelijker kan ik het niet voor je maken. Neem nu contact op voor een adviesgesprek.

Wil je meer weten over de coachingtrajecten?
Klik hier voor:

Neem contact op voor meer info

Bel mij op 06 - 1317 2214 of gebruik onderstaand formulierGelukkig konden we het traject voortzetten....

Ik ben Natascha zeer dankbaar, ondanks het feit dat ik ben geëmigreerd hebben we het traject voort kunnen zetten waardoor ik met veel meer zelfvertrouwen in het leven sta en zelfs mijn eigen bedrijf ben begonnen.

Mariska de Heus,
grafisch vormgever, Ibiza

Passie gevonden!

Natascha heeft me de focus gegeven zodat ik duidelijke keuzes kon maken in zowel mijn privéleven als in mijn bedrijf. Door bepaalde dingen juist niet meer te doen heb ik mijn passie gevonden en draait mijn bedrijf geweldig!

N.M.,
Internetondernemer, Tongeren.

Natascha Beets | Akaru Coaching

Natascha Beets

Het is mijn droom om ieder mens te laten stralen!
Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En als mensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan.

Akaru betekent licht helder en vrolijk.

Zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard!

.

Natuurlijk ben je nieuwsgierig geworden hoe ik je kan helpen om je leven te veranderen!

Bel of mail nu voor een adviesgesprek zodat ook jij een vreugdevol leven kunt leiden!

Neem direct contact op!