Page content

Al je wensen vervuld! Werken met wensenergie.

Al je wensen vervuld! Werken met wensenergie.

Wensenergie is een krachtige energie van creatie. Het vergt wat oefening maar je kunt alles wensen wat je wilt en de kosmos zal zich inspannen om dit naar je toe te laten komen. Overvloed, liefde, passie, wat je maar wilt. Wat is daar voor nodig? Je moet het durven!

Want wat als deze wens uitkomt? Is dit dan wat je werkelijk wou? Ook is het nodig om te voelen dat deze wens werkelijk bij je past.  En de intentie er achter moet goed zijn. Als je een baan wenst vanuit angst of onzekerheid dan gaat dat niet lukken.

Vanuit het hart!

De wens moet echt vanuit je hart komen. Je hart moet warm voelen als je de wens in de wereld zet, je moet er van binnenuit blij van worden. Je ziel gaat bij voorbaat al zingen als deze wens uit zou komen. Dus mediteer op je wens, voel of het goed is. En vul gerust details in. Niet te precies want dan beperk je jezelf en de kosmos. Stel dat je een blonde prins op het witte paard wenst en je nieuwe buurman blijkt toevallig die prins te zijn maar je ziet hem niet omdat hij donker is…. Wens in plaats daarvan een prins met eigenschappen die voor jou belangrijk zijn. En een wens mag natuurlijk nooit een ander schaden….

Een voorbeeld een uitgekomen wens

Toen ik Kees, mijn kat wenste wist ik precies wat ik wou. Mijn oude kat was overleden en was nooit zo’n gezelschapsdier. Ik wou een knuffelkat, eentje die opgepakt wilde worden en vanzelf op schoot zou komen zitten. En ik wou hem pas na de zomervakantie want dat was makkelijker met oppas regelen. Ik heb niets gewenst over zijn uiterlijk of kater of poes, maar wel dat hij vanzelf op mijn pad zou komen. Vervolgens heb ik het goede gedaan, ik heb het volkomen losgelaten. Ik vertrouwde er helemaal op dat er een kat op mijn pad zou komen. En dat is het aller moeilijkste van wensen want soms wil je iets ZO graag….!!

Je gelooft het niet, maar een dag na mijn thuiskomst van vakantie werd ik gebeld door een vriendin. Zij wist een leuke kat voor me. Ik 140331_Kees2heb meteen de eigenaar gebeld, ik hoefde (het bleek een hij) hem niet te zien, ze mochten hem meteen komen brengen. En drie dagen later zat ik met twee studenten in de huiskamer en ging het luikje van het kattenmandje open. Er kwam een soort dikke bol op poten uit met een blekig roze neusje. Ik was een beetje teleurgesteld maar hield het vertrouwen dat het zo moest zijn. En ik ben echt heel blij met hem. Langzaamaan heb ik hem laten wennen, hem in een jaar tijd 3 kilo af laten vallen en het is de liefste kat van de wereld!! Ik kan hem optillen en hij komt knorrend op schoot. Inmiddels vind ik hem natuurlijk ook de mooiste kat, tenslotte maakt liefde blind. Volgende keer wens ik er ook nog knap en gezond bij. Dat had ik niet gedaan en dit is dus wel de duurste kat die ik ooit gehad heb qua dierenartsbezoek…..

Alles is mogelijk

Onlangs heb ik hem geschilderd met vleugels. Kees is mijn ‘boodschappertje from heaven’. Hij en dit schilderij herinneren mij er iedere dag aan dat alles mogelijk is. Dat als je wenst vanuit je hart, met de juiste intentie het naar je toekomt! Dat de kosmos zich werkelijk samenspant om je wens uit te laten komen.

Een wens doen!

Dus denk goed na, schrijf alles op. Maak een tekening waar je heen wilt, een visionboard of een gedicht. Voel, schaaf bij, wat wil je echt, klopt deze wens zo voor jou? En daar mag je gerust heel lang mee bezig zijn, het moet helemaal kloppen. Timing mag je aangeven, dat werkt naar mijn ervaring tot op de dag. En laat los!

Desnoods verbrand je het papier waar je het opgeschreven hebt, stuur je wens met de rook de kosmos in en ga gewoon door met wat je al aan het doen was om deze wens te verwezenlijken. Dit of iets beters komt naar je toe. Let wel goed op, grijp je kansen als ze zich voordoen.

Wensen is heel spannend, ik durf nog steeds niet te wensen waar het met Akaru heen mag gaan. Want wat als het mislukt? Dan mislukt mijn hartewens, mijn zielsintentie en dan weet ik het gewoonweg niet meer. Het is mijn voornemen om komende maand te wensen waar het heengaat. Tenslotte is het zo hoe banger je bent hoe beter je weet dat je op de goede weg zit. Want de angst om te falen op zielsintentie is heel eng….. Ik hou je op de hoogte!

Wensen onder begeleiding

Ook kun je als je het helemaal weet onder begeleiding een mooie wensmeditatie doen. De meditatie helpt je vervolgens om het los te laten. Dus als je zeker weet wat je wilt wensen maak dan een afspraak om je wens, of nog iets beters naar je toe te laten komen. We kunnen dit ook tekenen zodat je naar je wens toe kunt bewegen.

Natascha Beets
Het is mijn droom om ieder mens te laten stralen! Een betere wereld begint bij jezelf oprecht liefhebben! En als mensen zichzelf liefhebben…. dan zijn ze gelukkig en leveren ze een unieke bijdrage aan een beter bestaan.Akaru betekent licht helder en vrolijk. Zo sta ik zelf in het leven en daar wil ik graag een sprankje van doorgeven aan mijn medemens. Mensen weer laten voelen dat het leven ook leuk is. Dat het een keuze is hoe je met je tegenslagen omgaat en dat je niet altijd het slachtoffer hoeft te blijven van wat je overkomt. Geluk is een keuze en het is te trainen, je bent het waard!

Comment Section

10 reacties op “Al je wensen vervuld! Werken met wensenergie.


Door yvonne op 31 juli 2016

Wat fijn om te lezen dat het mogelijk is om je wensen uit te laten komen. Wij zouden zo graag een fijn huurhuisje willen, niet te groot, fijne tuin, fijn licht, niet te duur qua huur, daar zouden we zo blij van worden. We wonen op een eiland in de Waddenzee en de wachtlijst is zo lang voor een sociaal huurwoning. We zijn economisch gebonden, maar ook mensen die niet economisch gebonden zijn krijgen een sociale huurwoning. Wij doen allebei het werk wat we leuk vinden, met veel passie. Een eigen bedrijf. We staan echt op een punt dat er iets moet gebeuren. …Onze wens …echt dat huisje, dat ene huisje…zo leuk…


Door Natascha op 3 augustus 2016

Hoi Yvonne,
Wat leuk dat je reageert op mijn blog. Ik heb al geschreven over de ‘voorwaarden’ waar je wens aan moet voldoen. Je moet er een warm hart van krijgen en je mag het helemaal loslaten. Inmiddels ben ik een tijdje (en heel veel ervaring) verder en heb ik nog meer geleerd over wens energie.
Het gaat er om dat het helemaal klopt bij jou. En hier zit een adder onder het gras want het kan zijn dat je nog iets te leren hebt op het thema huisvesting of het verdienen van het geld er voor. Dan kan je denken en loslaten wat je wilt maar dan geef je de kosmos ergens tegenstrijdige informatie en dan werkt het niet. Alles moet kloppen, je moet er niet alleen blij van worden maar het moet ook ruim en lekker voelen in je lijf en je moet het totaal los kunnen laten. Ik zal je nog een voorbeeld geven. Voor ik mijn man ontmoette ben ik best lang vrijgezel geweest. In mijn hoofd (dus niet mijn hart) had ik een lijstje gemaakt waar een man aan moest voldoen wilde hij mijn droomman zijn. En je raadt het al die man was in geen velden of wegen te bekennen. Langzaam aan kreeg ik vrede met mijn bestaan als vrijgezel, ik sportte veel, had leuk werk, veel vrienden en er was altijd wel wat te doen. Ik legde mij er bij neer dat ik alleen zou blijven, kortom ik liet alles los. Niet alleen het lijstje maar zelfs mijn wens. En zodra ik daar vrede mee had ontmoette ik de man waar ik nu elf jaar heel gelukkig mee samen ben. Voldoet hij aan mijn lijstje? Nee tuurlijk niet anders zou het geen uitdaging zijn. Maar we vullen elkaar daarom juist super goed aan. Dus zo kan het lopen als je alles helemaal laat gaan en mee stroomt op de flow van het leven. Verzet je niet, vecht niet, stroom rustig en vreugdevol mee en dan komt er precies op je pad wat je nodig hebt. En als er ergens iets niet klopt, dan lukt dat niet.
Ik wens je toe dat je mee kunt stromen en dat er een heel lief en mooi huisje op je pad komt!


Door Louisa op 8 februari 2017

Me dull. You smart. That’s just what I nedeed.
Door Suzy J op 5 mei 2018

Mijn wens is dat ik een baan als parkwachter hebben dit zou ik echt graag willen doen omdat het baan betreft die gevarieerd is en graag onder de mensen kom en graag verder help

Plaats een reactie


*