Breng de magie terug in je leven!

Een overzicht van workshops en cursus

Agenda

Ontmoeting met Natuurwezens | Proefles

MA

05 sept

19.30
21.30

Proefles

Breng de magie terug in je leven!

Ontmoeting met Natuurwezens | Open dag

ZO

11 Sept

10.00
12.00

Ontmoeting met Natuurwezens

Open dag

Intuïtie en natuurwezens | Cursus

MA

12 sept

19.30
21.30

Cursus | Intuïtie en natuurwezens

Breng de magie terug in je leven

SoulCollage© | Haarlem

binnen-
kort

SoulCollage©

Kom in contact met je intuïtie.

DO

6 okt

10.00
12.00

Haarlem ontspan!

Geleide meditatie

1

Jan

10:00

Op een hele prettige manier heeft Natascha mij mijn draak, als symbool van mijn talenten, laten ontmoeten. Ze nam mij mee, zo langzaam of snel wat op dat moment goed voor mij was. Er is veel gebeurd, ik heb veel gedaan en wijze lessen mee genomen. De sessies bij Natascha zijn echt een aanrader om op een andere manier iets van jezelf te ontdekken of in het licht te zetten!

Karin Zwetselaar

Tijdens deze bijzondere sessie bij Natascha viel mij op hoe gemakkelijk de informatie boven kwam. Ik het kwaliteiten en talenten die ik herken maar meer mag inzetten als ondernemer. Vaak is het bij dit soort ervaringen lastig om het te implementeren in het ‘echte’ leven. Gelukkig kan Natascha door haar nuchterheid ook praktische tips geven hoe je ermee verder kunt. Het is een hele andere, bijzondere wijze om naar jezelf te kijken en leuk om hiermee te experimenteren in je dagelijkse leven.

Marta van Sitteren

Ongelooflijke aanrader als je meer in contact wil zijn met de natuur en meegenomen wil worden in de magie van natuurwezens. Ik ken weinig mensen die zo’n zuivere afstemming hebben op alles wat leeft. Natascha is puur en neemt je op een fijne manier mee. De rust en vrede die de ontmoeting met natuurwezens bracht, bleef heel lang bij me.

Arianne van Galen

Knippen, scheuren, plakken zonder na te denken.Een mooi innerlijk proces in korte tijd. Het resultaat: bijzondere, verzorgde, collage's met een persoonlijke betekenis.

Trots op mijn kaarten!

Inzicht en ontspanning, dat geeft Natascha met deze workshop.

Dat wil toch iedereen?

Monique Elsing

Naam Auteur

Naam Auteur

Naam Auteur

Naam Auteur

Naam Auteur

Naam Auteur

Naam Auteur

Naam Auteur